Auteur Topic: GearBest Shop ervaring  (gelezen 310 keer)

Offline K9 Spike

  • Full Member
  • Vind-ik-leuks
  • -Gegeven: 11
  • -Ontvangen: 3
  • Berichten: 51
GearBest Shop ervaring
« Gepost op: oktober 20, 2017, 14:23 »
Oké, Banggood en aliExpress ken ik al een tijdje, maar hoe zit het met GearBest ?
Zijn er mensen die ervaring hebben met shoppen op GearBest.
En welke van de 3 Online shop koop jij het meeste voor je drones - AliExpress, Banggood of GearBest.


Offline timmattie

  • Verified Member
  • Vind-ik-leuks
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 1
  • Berichten: 22
Re: GearBest Shop ervaring
« Reactie #1 Gepost op: oktober 20, 2017, 16:24 »
Ik koop het meest bij banggood, maar gearbest, aliexpress en eBay gebruik ik ook als het daar goedkoper is, of als ze het bij de anderen niet hebben. Nog nooit ergens een slechte ervaring gehad eigenlijk.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk


Offline melkmeisje

  • Verified Member
  • Vind-ik-leuks
  • -Gegeven: 0
  • -Ontvangen: 2
  • Berichten: 6
Re: GearBest Shop ervaring
« Reactie #2 Gepost op: november 29, 2017, 21:15 »
Ik koop het meeste bij Banggood (als het om China spul gaat)
Laatst weer wat bij Gearbest gekocht en het viel me op dat ze de spullen veel later versturen dan Banggood.
Bij Banggood is het bijna altijd binnen een dag verstuurd. Mijn twee bestellingen werden pas na respectievelijk 1 en 2 weken verstuurd terwijl het wel op voorraad was (volgens de website)
In totaal redelijk wat bij Gearbest gekocht en, op de trage afhandeling na, eigenlijk geen negatieve ervaringen.

Offline Schiksie

  • Hero Member
  • *
  • Vind-ik-leuks
  • -Gegeven: 102
  • -Ontvangen: 158
  • Berichten: 731
    • zooi
  • Flight tag: 74
Re: GearBest Shop ervaring
« Reactie #3 Gepost op: december 01, 2017, 09:23 »
Laatst een printer gekocht. Veel gedoe toen ik vroeg of er niet 1 euro af kon zodat het bedrag net onder de 150 euro kon blijven  ;D

Toen ze vervolgens gingen verzenden zag ik dat op de pakbon toch een veel lager bedrag stond..terwijl ze zeiden dat ze dat niet deden lolz.

Verder netjes verzonden en aangekomen zonder bijkomende kosten. Ook vrij lang moeten zeuren om een werkend track en trace nummer...dat scheen ook lastig voor ze te zijn.

Offline mitchelljb

  • Verified Member
  • Vind-ik-leuks
  • -Gegeven: 1
  • -Ontvangen: 1
  • Berichten: 18
Re: GearBest Shop ervaring
« Reactie #4 Gepost op: december 03, 2017, 23:13 »
Ik koop bijna ook alles bij BangGood. Dit omdat ze ook de optie “Priority Direct Mail” hebben. Hiermee geeft BangGood aan dat er geen extra kosten (zoals belasting/inklaringskosten) meer bij komen. En stel dat je dat wel krijgt, betalen hun het je terug!
Gearbest doet dit niet, daar bestel ik alleen als het artikel onder de 25 euro is of wanneer het verscheept kan worden vanuit hun EU warehouse.
Gr Mitchell


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk


 

FPV Racing Saving - pak hier de laatste coupon codes voor Gearbest

Gestart door GearbestBoard Berichten van sponsors

Reacties: 13
Gelezen: 1073
Laatste bericht april 21, 2017, 16:38
door Gearbest
Coupon code aanvragen voor Gearbest product

Gestart door GearbestBoard Berichten van sponsors

Reacties: 7
Gelezen: 594
Laatste bericht april 06, 2017, 13:21
door Gearbest
Iemand Ervaring met Xnova motoren

Gestart door BiggoEgoBoard Motoren, ESC's, Propellers en Accu's

Reacties: 22
Gelezen: 1527
Laatste bericht april 15, 2016, 10:02
door KevinG
Goede ervaring > RC Hobby Parts

Gestart door EricJanBoard Winkels en webshops

Reacties: 5
Gelezen: 717
Laatste bericht augustus 06, 2016, 19:36
door EricJan
Ervaring met Tattu Lipo's?

Gestart door RoyceBoard Motoren, ESC's, Propellers en Accu's

Reacties: 48
Gelezen: 5022
Laatste bericht oktober 14, 2016, 22:03
door Royce