Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Techniek algemeen en beginnersvragen / Re: ultrapower up610 connection break
« Laatste bericht door kingontheroad Gepost op juni 23, 2018, 20:24 »
Ik was de adapter na xt 60 vergeten , foutje  :lol:
2
Techniek algemeen en beginnersvragen / Re: ultrapower up610 connection break
« Laatste bericht door Marijn Gepost op juni 23, 2018, 20:16 »
Er zit toch wel een boekje bij die de foutmeldingen beschrijft? Ik zou denken dat er een draadje van de balanceeraansluiting niet helemaal lekker is of zo. Als je nog een andere lipo hebt zou ik die eerst even proberen.
3
Techniek algemeen en beginnersvragen / ultrapower up610 connection break
« Laatste bericht door kingontheroad Gepost op juni 23, 2018, 19:54 »
Hallo

Wil ik net met m,n nieuwe lader en nieuwe kingkong et125 accu laden.

Geeft hij een fout melding aan connection break , wat kan dat zijn ??
4
Even voorstellen / Re: FPV starter Groningen
« Laatste bericht door A.Kruims Gepost op juni 23, 2018, 08:01 »
Hallo Patrick. Ik ben ook nieuw hier, en ook een vlieger uit het noorden. Dit topic is wat ouder, maar misschien moeten we er nieuw leven in blazen, of misschien is het nog actief:
https://www.fpv-racing.nl/whatsapp-groepjes/whatsapp-groep-groningen

Vriendelijke groeten,
Aldert
5
Even voorstellen / Re: "Herintreder"
« Laatste bericht door A.Kruims Gepost op juni 23, 2018, 07:54 »
Dank voor de reactie!
De FXT Viper ziet er idd goed uit. Ook de prijs! In veel reviews wordt hij genoemd als één van de beste FPV goggle voor brildragers.
Ik zag dat ook FS deze boxgoggles heeft, met een half doorlaat spiegel. Het lijkt me dat ook daar wel ruimte moet zijn voor een extra bril.

Zelf bouwen is een optie. Gezien het tijdgebrek vind ik de immersion artf machines een geweldige optie. Ook omdat ik eerder zelf wel een een machine heb gebouwd en eigenlijk zijn de immersion machines zo uit de verpakking vergelijkbaar of zelfs beter dan een machine waar je heel veel tijd en afstelwerk in hebt zitten.
Daarnaast zitten er zoveel nuttige opties en mogelijkheden in, wil je dat zelf bouwen dan ben je waarschijnlijk meer geld kwijt dan dat je een complete gebouwde en afgestelde Vortex haalt. Dat vond ik destijds een bijzondere ervaring.
Het soldeerwerk zal wel komen, we gaan vast en zeker nog dingen stuk maken  ::)

Maar er ligt nog e.e.a. Als we vanwege slecht weer niet kunnen vliegen wordt er vast nog wel een zelfbouwer gemaakt. De bedoeling is voornamelijk en zoveel mogelijk vliegen. Niet teveel tijd besteden aan bouwen, afstellen, enz. enz.

De FXT Viper is een blik waard. Ik ga me daar op inlezen. Nogmaals dank!

Vriendelijke groeten, Aldert
6
Wet- en regelgeving / Re: Wat kan ik meenemen op reis!?
« Laatste bericht door Rickw57 Gepost op juni 22, 2018, 21:43 »
Ik zou het er niet zomaar "op wagen". Een belletje naar de vliegvaartmatschappij maakt een hoop duidelijk. Dan krijg je in ieder geval bevestiging op je vraag, en word er niet zomaar iets in beslag genomen omdat je misschien fout hebt gehandeld.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

7
Even voorstellen / Re: "Herintreder"
« Laatste bericht door Rickw57 Gepost op juni 22, 2018, 21:40 »
Er is laatst een nieuwe box goggle uitgekomen boor brildragers. De FXT Viper google. Daarnaast zijn de huidige goggles (fatshark en dergelijke) voorzien van sleufjes waar je eventueel diopters in kan doen. Dus een speciale box google zoals de FXT viper hoeft niet persé een keuze te zijn.

Ooit gedacht aan het zelf bouwen van een quad? Tegenwoordig kan je al een goede vliegmachine bouwen voor zo'n 150 a 200 euro. Iets goedkoper dan de ARTF spullen van Immersion. Daarnaast krijg je ook beheersing in solderen, een behendigheid die je vroeg of laat toch echt nodig zult gaan hebben als je onderdelen wilt gaan vervangen (upgrades, dan wel kapot gevlogen onderdelen zoals motoren).

Succes met de keuze!

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

8
Techniek algemeen en beginnersvragen / Re: Wat gebruiken jullie in t veld om te laden ?
« Laatste bericht door Jesse024 Gepost op juni 22, 2018, 15:45 »
Als je met de auto bent:

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
9
Even voorstellen / "Herintreder"
« Laatste bericht door A.Kruims Gepost op juni 22, 2018, 11:11 »
Goedemorgen. Mijn naam is Aldert Kruims, en probeer de hobby weer op te pakken.

Na een paar jaar te zijn gestopt vanwege drukte met jonge kids gecombineerd met een ander huis met de daarbij behorende verbouwklusjes, is nu de tijd gekomen om af en toe weer voor mezelf te kiezen.
Ik heb nog liggen een Vortexje 250, waar ik in het verleden bitter weinig mee heb gevlogen. Ook nog ligt er een "oude" uno, gekoppeld aan een cinemizer in skibril. Nu kort geleden de spullen ook weer stof afgeblazen ivm twee medewerkers met deze interesse, waarmee we een raceteam zijn gestart. De beide mannen hebben geen ervaring, dat zijn we nu aan het opbouwen met wat oude zelfbouw grote machines, voor het stickgevoel en de techniek. Ze gebruiken een blackpearl scherm (ooit gekregen, waarvoor nog steeds dank Sander), en ik heb nog best veel ander materiaal liggen (ook waarvoor dank Sander).
Begin deze week heb ik nog twee Vortexjes bijgekocht. Een 180 en een 250 Ummagawd. Tevens heb ik nog liggen een DX18, een Taranis en een DX6i. De benodigde accu's zijn besteld en inmiddels binnengekomen.
De reden om te gaan voor de immersion spullen is vanwege het vertrouwen in deze erg goede ARTF machines, en het plezier waarmee ik vroeger altijd de immersion spullen heb gebruikt, waaruit betrouwbaarheid is gebleken.
Met het oog op bovenstaande.... we zoeken nog twee goede brillen. 1 van de mannen is een brildrager. De voorkeur gaat uit naar ingebouwde ontvanger voor het gemak en de eenvoud. Liefst iets van Immersion? Wat zijn de suggesties van jullie? Zelf blijf ik nog even bij de cinemizer i.c.m. de Uno.

Vriendelijke groeten,
Aldert
10
Even voorstellen / FPV starter Groningen
« Laatste bericht door Cale Gepost op juni 21, 2018, 23:02 »
Hey allen,

Ik ben Patrick en kom uit de Provincie Groningen.
Sinds vele jaren actief in de rcwereld. Jaren lang geraced met on en offroad auto"s door nederland maar ook in het buitenland.
Een jaar of 5 geleden heb ik leren vliegen met een Multiplexglider en dat ging me best leuk af waarna er natuurlijk meer vliegers kwamen. een eigen quad gebouwd en toen de interesse verloren omdat er weinig buddies waren om mee te vliegen.
Nu gestopt met racen en kriebelt het vliegen me alweer een tijd.

Ik ben hier voor de info, mensen leren kennen en uiteraard om in de komende tijd zoveel mogelijk te vliegen.

Ciao
Pagina's: [1] 2 3 ... 10